COVID Vaccinatiebewijs

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie? Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen.

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck website of app? Neemt u dan contact op met de Rijksoverheid. Belt u dan naar 0031-247247247. Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft.

Heeft u CoronaCheck.nl geprobeerd, maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden? Alleen als u door onze huisartsenpraktijk bent gevaccineerd en de laatste vaccinatie meer dan 2 weken geleden is, kunnen wij u mogelijk helpen. Neemt u dan contact op met de praktijk, bij voorkeur via het patiëntenportaal.
Kijk op de website van de overheid voor meer informatie over wat u zelf kunt doen om aan een vaccinatiebewijs te komen.

Vragen over het vaccin of het vaccinatiebeleid
Mocht u vragen hebben over het vaccin en het vaccinatiebeleid dan kunt u contact opnemen met het speciale informatienummer van het RIVM: 0800-1351 (tussen 8.00 en 20.00 uur bereikbaar). Ook kunt u meer informatie vinden op www.coronavaccinatie.nl, op thuisarts.nl, in deze folder van de overheid of door het bekijken van deze video.

Aanhoudende klachten na COVID-infectie
Heeft u COVID-19 gehad en heeft u nog langdurig klachten van de coronabesmetting dan kan behandeling u helpen. C-support kan u helpen uw weg te vinden in het reguliere zorgaanbod en dat af te stemmen op uw persoonlijke situatie. Meer informatie kunt u op www.c-support.nu vinden.