Praktijkinformatie

Praktische informatie

De praktijk is gevestigd op de begane grond in een multifunctioneel pand. Naast onze huisartsenpraktijk bevindt zich in dit gebouw o.a. een psychologenpraktijk, een fysiotherapiepraktijk, een diëtiste, een podotherapeut en een logopediepraktijk.

De praktijk is goed rolstoeltoegankelijk.

Telefonie

De praktijk werkt met een ‘terugbelsysteem’. Het voordeel hiervan is dat u nooit ‘in de wacht’ staat aan de telefoon, maar een tijd vermeld krijgt waarop u wordt teruggebeld. Natuurlijk geldt dat bij een medische spoedsituatie (keuze 1) u altijd direct wordt doorgeschakeld. 

U kunt ook via de website alvast een terugbelverzoek plaatsen. Het is ook mogelijk om een videoconsult in te plannen.  

Inschrijven als nieuwe patiënt

De praktijk is geopend voor nieuwe patiënten die nog geen huisarts in Harderwijk hebben. Heeft u reeds een huisarts in Harderwijk dan is overstappen alleen mogelijk in overleg. Een kennismakingsgesprek is natuurlijk mogelijk indien u dat prettig vindt, maar niet standaard. 

U kunt zich via onderstaande button direct inschrijven. 

Email/herhaalrecepten

Helaas is het nu nog niet mogelijk om via de website te mailen of herhaalrecepten aan te vragen vanwege een overgang naar een nieuw documentatiesysteem. Verwacht wordt dat dit uiterlijk oktober gerealiseerd wordt.
U kunt gebruik maken van het algemene emailadres (niet beveiligd) of telefonisch contact opnemen. Voor herhaalrecepten kunt u bellen en de optie herhaalrecepten kiezen. De medicatie ligt dan na 1-2 dagen in de apotheek voor u klaar. 

Contactgegevens

Huisartsenpost
Harderwijk, voor spoed in de avond, nacht en weekend.
Telefoonnummer: 085-7737371

Spoedpost Zwolle

Woont u in Biddinghuizen? Wanneer u denkt naar de spoedpost te kunnen komen, belt u de spoedpost Harderwijk

Voor visite neem contact op met spoedpost Zwolle: tel 0900-3336333

Adres
Engelserf 35
3843 BD Harderwijk

Openingstijden
ma, di, wo & vr: 08:00 – 17:00
donderdag: 13:00 – 17:00

Email
info@huisarts-havekes.nl

Telefoonnummer
0341-200211